Clear Balance

Clear Balance

Clear Balance är en energibehandling där energier av låg frekvens neutraliseras så du som klient får möjlighet till självläkning och insikter som berikar din personliga utveckling. Under behandlingen kanaliserar terapeuten klientens trauman, cellminnen och blodsminnen vilket gör att klienten blir ren i sitt system och kan gå in i en helt ny fas i livet. Det har inte tidigare varit möjligt eller ens tillåtet att återställa kroppen och energisystemet på det sätt som Clear Balance nu gör.

Nu när Attraktionslagen är så stark behöver vi en ny och fräsch grund att stå på, Clear Balance ger oss den möjligheten. 

Vill du...

- höja din frekvens
och känna dig piggare?
- känna dig mer glad och levande?
- bli mer kreativ?
- få en skjuts i din personliga och andliga utveckling?
- öka din medialitet?
- bli fri från smärtor?
- lösa upp blockeringar och komma vidare i ditt liv?


Vill du läsa mer? Gå in på www.clearbalance.se  

Wictoria Persson

Jag har varit verksam bl a som terapeutiskt medium under ca 20 års tid. Den mediala förmågan är en medfödd gåva som släcktes ner när jag var ca 4 år gammal och återuppväcktes i 20-årsåldern. Den mediala förmågan vaknade till liv igen i samband med att jag började lägga Tarot för vänner och bekanta efter att ha gått en utbildning. Efterhand så vaknade den ena förmågan efter den andra till liv. Så som djurkommunikation, healing, att kunna se nära och kära som gått över till andra sidan och rening av hemsökta hus.
Under nästan hela min mediala utveckling har jag valt att gå min egen väg och enbart lyssna till Universum. Tidigt fick jag kontakt med mina guider och så småningom även Mästarna. Och det är Mästarna som har varit de ledande guiderna vad gäller nedkanaliseringen av Clear Balance. 

Läs mer på www.clearbalance.se

Kontakt 
Telefon: 0723 - 41 49 97
Mail: wictoria@clearbalance.se 

Sara Weimers

Jag har alltid varit en sökare. Letat efter en djupare mening med livet, tagit en del avstickare på vägen. Under sökandets gång har jag jobbat med olika alternativa behandlingsmetoder men något har fattats! Med Clear Balance har alla bitar i pusslet fallit på plats. För mig personligen har Clear Balance gjort mig mer lugn och ärlig mot mig själv, mer självsäker och jag har fått en starkare och mer harmonisk utstrålning.

Jag erbjuder även massage i kombination med Clear Balance. Clear Balance ger då mer effekt då jag arbetar både med att lösa upp energierna och samtidigt kan hjälpa kroppen fysiskt att släppa på spänningarna som blockeringarnaJag utför behandlingar både fysiskt och på distans. Det finns även möjlighet för mig att resa dit behov finns.  

Läs mer på:www.clearbalance.se 

Kontakt

Mail: saraw@clearbalance.se

0738-146646

Anki Åkersdotter

År 2016 gick jag hos Wictoria för behandlingar med Clear Balance. Jag fick en längtan efter att utbilda mig till Clear Balance Terapeut för att jag ville gärna dela med mig av detta till andra. En chans till dig som har fått insikt och som "är där" och känner att Du vill göra en förändring i Ditt Liv! Att hitta sig själv och kunna/våga följa sitt Hjärta och sin Livs väg.
Jag har så många härliga upplevelser efter mina behandlingar med Clear Balance, och det berikar mig. Det händer hela tiden positiva händelser i mitt liv, mycket kärlek och värme, med nya underbara och fina möten bl a i mitt arbete inom vården. Varje dag ger mig så mycket glädje och balans!
Jag arbetar alltså som undersköterska inom vården. Bor på landet utanför Älmhult och har 4 vuxna barn som har flyttat hemifrån. Jag älskar djur!! Jag har hund, katt och häst.
Under åren har jag provat olika vägar och behandlingsformer. Men Clear Balance blev vändpunkten i mitt liv!  

Läs mer på: www.clearbalance.se

 

Kontakt:

Telefon: 072 - 968 96 38 (skicka sms)

Mail: celeus62@gmail.com