Hundbehandling

Hundbehandlingar

I småländska Ljungby startade jag, Anna Sjöberg Ljungby Hundhälsa i februari 2018. Jag är utbildad canineopat, friskvårdskonsulent, massageterapeut för hund samt djurvårdare nivå 2 via UPH Education. UPH Education står under statlig tillsyn och håller därför hög kvalité på sina utbildningar. Canineopat är en skyddad yrkestitel, därför får enbart de personer som utbildat sig på UPH Education kalla sig för Canineopat. Detta säkrar att jag håller en hög kvalité på de tjänster jag erbjuder. Om du som kund tar kontakt med Ljungby Hundhälsa är din hund är i trygga händer.

Jag är utbildad leg.arbetsterapeut och har arbetat med rehabilitering på människa vilket gör att jag har en bred och god kunskap kring rehabilitering.

Kolla in företagets hemsida för mer information www.ljungbyhundhalsa.se