Vi som driver MåBra kliniken

Mirre har jobbat heltid som Bicomterapeut sedan 2012 på på Alternativmedicinska kliniken, och är civilingenjör i grunden. Efter en 25-årig karriär i Sverige och utlandet inom hydrogeologi (vattnets väg genom marken) som innefattade forskning, projektledning, kontorschef, teknikområdesansvar så bytte hon tvärt till Bicom bioresonans efter att ha sett metodens fantastiska resultat.

My startade sin Bicom-karriär 2019 men har alltid haft ett brinnande intresse för metoder som hjälper kroppen att läka naturligt och driver även ett företag inriktat på djurhälsa, sedan fem år tillbaka. Har arbetat i vården sedan 1997.

Hon bär på en stor mängd samlad kunskap och har även ett flertal grupper på Facebook i de här ämnena. Har även en del andra tjänster i sitt företag, såsom kloklippning, tandstensborttagning med ultraljud och fixar toviga kattpälsar (för dem som inte vill söva sitt djur)