Clear balance

Wictoria


Wictoria har varit verksam bl a som terapeutiskt medium under ca 20 års tid. Den mediala förmågan är en medfödd gåva som släcktes ner när hon var ca 4 år gammal och återuppväcktes i 20-årsåldern. Den mediala förmågan vaknade till liv igen i samband med att hon började lägga Tarot för vänner och bekanta efter att ha gått en utbildning. Efterhand så vaknade den ena förmågan efter den andra till liv. Så som djurkommunikation, healing, att kunna se nära och kära som gått över till andra sidan och rening av hemsökta hus.


Under nästan hela sin mediala utveckling har hon valt att gå sin egen väg och enbart lyssna till Universum. Tidigt fick hon kontakt med sina guider och så småningom även Mästarna. Och det är Mästarna som har varit de ledande guiderna vad gäller nedkanaliseringen av Clear Balance.

Kontakt 0723- 41 49 97     wictoria@clearbalance.se

www.clearbalance.se

Clear Balance

Clear Balance är en energibehandling där energier av låg frekvens neutraliseras så du som klient får möjlighet till självläkning och insikter som berikar din personliga utveckling. Under behandlingen kanaliserar terapeuten klientens trauman, cellminnen och blodsminnen vilket gör att klienten blir ren i sitt system och kan gå in i en helt ny fas i livet. Det har inte tidigare varit möjligt eller ens tillåtet att återställa kroppen och energisystemet på det sätt som Clear Balance nu gör.

Nu när Attraktionslagen är så stark behöver vi en ny och fräsch grund att stå på, Clear Balance ger oss den möjligheten.

Vill du...

- höja din frekvens
och känna dig piggare?
- känna dig mer glad och levande?
- bli mer kreativ?
- få en skjuts i din personliga och andliga utveckling?
- öka din medialitet?
- bli fri från smärtor?
- lösa upp blockeringar och komma vidare i ditt liv?