Bicom bioresonans 

My     


My har alltid haft ett brinnande intresse för metoder som hjälper kroppen att läka naturligt och driver sedan 2015 ett företag som först var inriktat på endast djurhälsa men med tiden utökats.

Har arbetat i vården sedan 1997.

Hon bär på en stor mängd samlad kunskap inom hälsa, upphämtad från självstudier, kurser och utbildningar och har även ett flertal grupper i de här ämnena. Hon började arbeta professionellt med bicom bioresonans 2019.

2021 blev hon också certifierad tandbehandlare och då utökades tjänsterna i företaget med tandstensreducering med ultraljud.

Fler läkande frekvenser tillkom i början av 2023 då hon gick utbildning i behandling med Cavitation/RF 

My har alltid fått höra att hon är väldigt envis. Något du som kund kommer att gynnas av då hon går till botten med dina problem och kommer att göra allt för att hjälpa dig att lösa dem.
Du kommer efter en bicomanalys att få veta vad som stressar din kropp, vilka födoämnen du bör undvika samt eventuella behov av vitaminer och mineraler.
My behandlar både människor och djur.

Bicom bioresonans (info längre ned på sidan)
Bicomanalys ca 120 min 1500:-
Bicombehandling ca 60 min 700:-
Kombinerad bicom/Cav behandling (bioresonans 30 min cav/RF 60 min= totalt 90 min 1200:-


Cavitation/RF
(info längre ned på sidan)
60 min 900:-
80 min 1200:-
Paketpris:
5x60 min 4200:- (rabatt 300:-) 
5x80 min 5700:- (rabatt 300:-)


Tandvård med Ultraljud 
(info längre ned på sidan)
Prova-på-besök (om din hund är mycket ovan vid hantering och tandborstning) ca 15-20 min 295:- 
 

Första intensivbehandlingen (upp till 75 min) 780:-

Andra- & efterföljande intensivbehandlingar 
(45-60 min) 650:-

Underhållsbehandling 20-30 min 470:- Kontakt och tidsbokning:

0739-22 80 96      my@mabra-kliniken.se

Facebook Hedals eko-hälsa

Instagram Hedals eko-hälsa 
 

Instagram MåBra-kliniken 


Bicom Bioresonans

Bicom är en behandlingsutrustning som tillverkats av Regumed GmbH i Tyskland sedan drygt 30 år.

Bioresonans är en elektromagnetisk frekvensterapi som direkt kommunicerar med och stimulerar kroppens cellaktivitet. Behandling med Bicom - bioresonans utvecklas kontinuerligt genom erfarenhet som samlas från behandling som görs runt om i världen. Erfarenheten sammanställs av en grupp med erfarna läkare, terapeuter och veterinärer för att presenteras under kongress och utbildningar. Uttrycket bioresonans myntades i samband med att Bicom skapades då patientens egna frekvensmönster används i behandlingen och gör att behandlingen blir helt individuellt anpassad.

Målet med behandlingen är att hitta orsaken till ett visst problem och därefter balansera kroppens olika system så att dom jobbar mer effektivt och kommer i fas med varandra. Teorin går ut på att all materia svänger utifrån en viss frekvens, att alla organ, vävnader och celler har sin egen frekvens. Det som är unikt med BICOM-utrustningen är att maskinen även samlar information från patientens egna frekvenser, vilket gör terapin träffsäker och individanpassad. Maskinen läser av frekvensinformationen och kalkylerar ifall den ska förstärka, försvaga, invertera eller filtrera frekvensen. Detta är en förebyggande så väl som aktiv behandlingsmetod där patientens samlade stressbelastning ligger till grund för terapin. I maskinens breda databas hittar vi bl.a. program som hjälper att:

• Lösa upp blockeringar

• Stötta immunfunktionen

• Stötta kroppens naturliga detox- och avgiftningsförmåga

• Bearbeta allergier, matintoleranser, tungmetallexponering och andra miljögifter

• Bearbeta kvarvarande eller existerande reaktioner från parasiter, virus, bakterier eller svamp

• Balansera energiflöden, öka vitalitet och stötta allmänt välmående

Maskinen fungerar inte enbart som ett diagnostiseringsverktyg. Den är också effektiv som support för de obalanser som hittats vid undersökningen. Kroppens energibalans kan återupprättas och genom denna process följer välmående, bättre kroppsfunktioner och ökad livsvitalitet.

Bicom bioresonans är liksom Homeopati, akupunktur och andra behandlingsmetoder inom komplementär medicin en balanserande behandlingsmetod. Bicom bioresonans är en behandlingsmetod som är baserad på erfarenhet men vetenskapliga studier enligt svensk sjukvårdsstandard har inte gjorts och är därför inte erkänd av svensk sjukvård.

 • Bicom-bioresonans världen över 16 000 Bicom levererade
 • 30 År av erfarenhet
 • 90 Länder
 • 3200 Läkare använder Bicom
 • 660 Tandläkare använder Bicom
 • 3000 Terapeuter inom komplementärmedicin använder Bicom
 • 550 Veterinärer använder Bicom
 • 280 Djur terapeuter använder Bicom
 • 250 Utbildningar per år erbjuds
 • Bicom- bioresonans i Norden I Sverige finns det våren 2017 ca 80 Bicomkliniker och 90 terapeuter
 • i Norge cirka 55 och i Danmark cirka 10. I Finland finns det ännu så länge bara 5 Bicomklinik

Priser

Bicomanalys ca 2 h 1500:-

Bicombehandling ca 1 h 700:-Tandstensreducering med Ultraljud

My är certifierad tandbehandlare via Cleany Teeth Sweden. Ultraljudstandborsten som används varken låter eller vibrerar och din hund är vaken under tiden. Du lämnar din hund och My anpassar behandlingen för den individuella hunden. Hon tar det väldigt lungt med osäkra hundar och använder lugnande musik under behandlingen.
Ultraljudstandborsten reducerar och förebygger tandsten och plack och reducerar även bakterier i munnen. Detta minskar inflammation i tandköttet och hjälper till att förebygga paradontit (tandlossning).

Ultraljudet tränger ner 1,2 cm i vävnaden och ner i eventuella tandköttsfickor, som är en grogrund för bakterier. Ultraljudstandborsten är ett komplement till regelbundna tandkontroller hos veterinär. Om hunden har tandsten kan man boka en intensivbehandling. Beroende på hur mycket, kan man behöva en eller fler intensivbehandlingar. Efter dessa, eller för hundar som ännu inte fått tandsten kan man få underhållsbehandlingar. Hur ofta beror på hur lätt din hund har att få tandsten.


Prova-på-besök: Om din hund inte är mycket van vid tandborstning och hantering av andra människor så bokar du ett prova-på besök första gången. Då håller vi på i ca 15-20 min och du får tips om hur du kan träna din hund så det går lättare med tandborstningen hemma.
295:- (15-20 min)

Intensivbehandling Har hunden tandsten bokar man sedan lite längre behandlingstid. Besöken är då 45-75 minuter långa och kan behöva upprepas upp till 2-5 ggr beroende på munnens status och hundens vana vid samarbete.
Första intensivbehandlingen 780:- (upp till 75 min)
 
Andra- & eller efterföljande intensivbehandlingar 650:- (45-60 min) 
 

Underhållsbehandling  En frisk mun utan tandsten. Rekommenderas var 6-8 vecka eller när du ser att hunden börjar få plack. Har hunden en frisk, ren mun utan tandsten (men lite plack) räcker det med en kortare underhållsbehandling. Normalt är att det räcker med att göra en underhållsbehandling var 6-8e vecka för att hålla munnen i gott skick men det beror på hur lätt den får plack och hur mycket man sköter tänderna hemma 
470:- (20-30 min)

Välkommen att höra av dig vid frågor eller för tidsbokning!

Viktigt att tänka på är att jag inte ställer några veterinära diagnoser och att du som hundägare är ytterst ansvarig för din hunds tänder. Jag berättar för dig vad jag sett när jag behandlat, men det kan finnas saker som jag inte ser så du bör alltid vara uppmärksam på din hunds andedräkt och beteende kring mat och munnen. Gå på regelbundna tandkontroller hos din veterinär med din hund.

 

Cavitation/RF

Cavitation/RF är en kraftfull behandling med ultraljud och radiofrekvens som hjälper kroppen till läkning.

• Öka och få fart på cirkulationen i kroppen
• Luckra upp stagnation i lymfsystemet
• Stötta njurar, lever, tarm och andra organ
• Effektiv emot bakterier, virus, svamp och parasiter 
• Lösa upp fysiska blockeringar i kroppen såsom bulor, knutor, ödem
• Hjälpa till att rena kroppen från tungmetaller, kemikalier, syror, inflammation mm
• Hjälpa till vid led- och muskelvärk, nervsmärtor, fibromyalgi, artros mm
• Akuta besvär, t.ex. akuta ryggsmärtor, ryggskott, ischias, nackspärr, frozen shoulder, tennisarmbåge
• Fett/cellulitreducering 


Maskinen har flera inbyggda energibehandlingsfunktioner för att komma åt individuella och specifika problem.

Kort beskrivning:
Cavitation: Ultraljud som får fettceller och lymfa att vibrera vilket stimulerar lymfflödet och cirkulationen. Fettcellers membran "sprängs" och fettet hamnar utanför cellerna i lymfan. Fettet och slaggprodukter avlägsnas sen den naturliga vägen genom lymfan och urinen. Vid behandling med cavitation hörs ett ringande och pipande ljud som växlar i intensitet beroende på stagnationen vid området. Ljudet hörs bara hos den som får behandlingen och inte hos den som behandlar och upplevs av en del som lite jobbigt.
Det finns också en viss risk att få tinnitus efter behandling. En del upplever korta besvär men ibland kan problemen hänga i under längre tid. Det är viktigt att jobba på kroppens rening och balans både före och efter behandling för att minska risken för besvär.


RF/Radiofrekvens: Radiofrekvens påverkar lymfcirkulation och blodcirkulation vilket medför att svullnader och ödem dämpas. Ökad lymfcirkulation och tillförsel av friskt blod har positiv effekt på kroniska obalanser. Dessutom hjälper RF till att stimulera kollagenet och elastinbildning i huden vilket gör att kollagen reparerar och återhämtar sig. Det i sin tur gör att huden stramas upp och kan ge långsiktig effekt på rynkor, slapp hud och hudbristningar. 

Bio/mikroström: Denna behandling känns som små ryckningar i huden och kan verka positivt på små rynkor och hudens åldrande.

Vacuum/RF: I det här munstycket kombineras RF med en form av vacuumbehandling som passar bra för att lösa upp hårda stagnationer i bindväven. 

IR: Det finns även Infrarött ljus i modulerna som ger en värmande effekt vilket leder till ökad endorfinproduktion som lindrar stelhet och ömhet i muskler och leder. IR stärker elasticiteten i bindväven samt ökar blodcirkulationen.


Vilka får inte använda Cavitation/RF?
Det finns några riktlinjer att förhålla sig till vid behandling av CAV/RF och det är viktigt att du följer dem:
- Du måste vara över 18 år.
- Du får inte ha pacemaker.
- Du får inte vara gravid eller amma.
- Du får inte ha titan/metall inopererad i kroppen. Amalgam i tänder är ok. Om du har någon metall inopererad så måste du upplysa om det då det går att behandla till viss del och med vissa munstycken.
- Inga smycken eller piercing på under behandling, inga titanskruvar i höften.
- Man får inte prata i mobiltelefon i rummet när CAV/RF utförs.

Priser:

60 min 900:-

80 min 1200:-

Paketpris: 5x60 min 4200:-   5x80 min 5700:-
(rabatt 300:-)