Bicom bioresonans 

My     


My har alltid haft ett brinnande intresse för metoder som hjälper kroppen att läka naturligt och driver sedan sju år tillbaka ett företag som först var inriktat på endast djurhälsa men med tiden utökats.

Har arbetat i vården sedan 1997.

Hon bär på en stor mängd samlad kunskap inom hälsa, upphämtad från självstudier, kurser och utbildningar och har även ett flertal grupper i de här ämnena. Hon började arbeta professionellt med bicom bioresonans 2019.

Förra året blev hon också certifierad tandbehandlare och då utökades tjänsterna i företaget med tandstensborttagning med ultraljud.

My har alltid fått höra att hon är väldigt envis. Något du som kund kommer att gynnas av då hon går till botten med dina problem och kommer att göra allt för att lösa dem.
Du kommer efter en bicomanalys att få veta vad som stressar din kropp, vilka födoämnen du bör undvika samt eventuella behov av vitaminer och mineraler.

My behandlar både människor och djur

Första besök, ca 2 timmar: 1300 kr

Behandling, ca 1 timme: 650 kr
(Info om priser för ultraljud längre ned på sidan)

Kontakt och tidsbokning:

0739-22 80 96      my@mabra-kliniken.se

Facebook Hedals eko-hälsa

Instagram Hedals eko-hälsa 
 

Instagram MåBra-kliniken 


Bicom Bioresonans

Bicom är en behandlingsutrustning som tillverkats av Regumed GmbH i Tyskland sedan drygt 30 år.

Bioresonans är en elektromagnetisk frekvensterapi som direkt kommunicerar med och stimulerar kroppens cellaktivitet. Behandling med Bicom - bioresonans utvecklas kontinuerligt genom erfarenhet som samlas från behandling som görs runt om i världen. Erfarenheten sammanställs av en grupp med erfarna läkare, terapeuter och veterinärer för att presenteras under kongress och utbildningar. Uttrycket bioresonans myntades i samband med att Bicom skapades då patientens egna frekvensmönster används i behandlingen och gör att behandlingen blir helt individuellt anpassad.

Målet med behandlingen är att hitta orsaken till ett visst problem och därefter balansera kroppens olika system så att dom jobbar mer effektivt och kommer i fas med varandra. Teorin går ut på att all materia svänger utifrån en viss frekvens, att alla organ, vävnader och celler har sin egen frekvens. Det som är unikt med BICOM-utrustningen är att maskinen även samlar information från patientens egna frekvenser, vilket gör terapin träffsäker och individanpassad. Maskinen läser av frekvensinformationen och kalkylerar ifall den ska förstärka, försvaga, invertera eller filtrera frekvensen. Detta är en förebyggande så väl som aktiv behandlingsmetod där patientens samlade stressbelastning ligger till grund för terapin. I maskinens breda databas hittar vi bl.a. program som hjälper att:

• Lösa upp blockeringar

• Stötta immunfunktionen

• Stötta kroppens naturliga detox- och avgiftningsförmåga

• Bearbeta allergier, matintoleranser, tungmetallexponering och andra miljögifter

• Bearbeta kvarvarande eller existerande reaktioner från parasiter, virus, bakterier eller svamp

• Balansera energiflöden, öka vitalitet och stötta allmänt välmående

Maskinen fungerar inte enbart som ett diagnostiseringsverktyg. Den är också effektiv som support för de obalanser som hittats vid undersökningen. Kroppens energibalans kan återupprättas och genom denna process följer välmående, bättre kroppsfunktioner och ökad livsvitalitet.

Bicom bioresonans är liksom Homeopati, akupunktur och andra behandlingsmetoder inom komplementär medicin en balanserande behandlingsmetod. Bicom bioresonans är en behandlingsmetod som är baserad på erfarenhet men vetenskapliga studier enligt svensk sjukvårdsstandard har inte gjorts och är därför inte erkänd av svensk sjukvård.

 • Bicom-bioresonans världen över 16 000 Bicom levererade
 • 30 År av erfarenhet
 • 90 Länder
 • 3200 Läkare använder Bicom
 • 660 Tandläkare använder Bicom
 • 3000 Terapeuter inom komplementärmedicin använder Bicom
 • 550 Veterinärer använder Bicom
 • 280 Djur terapeuter använder Bicom
 • 250 Utbildningar per år erbjuds
 • Bicom- bioresonans i Norden I Sverige finns det våren 2017 ca 80 Bicomkliniker och 90 terapeuter
 • i Norge cirka 55 och i Danmark cirka 10. I Finland finns det ännu så länge bara 5 Bicomklinik


Tandstensreducering med Ultraljud

My är certifierad tandbehandlare via Cleany Teeth Sweden. Ultraljudstandborsten som används varken låter eller vibrerar och din hund är vaken under tiden. Ultraljudstandborsten reducerar och förebygger tandsten och plack och reducerar även bakterier i munnen. Detta minskar inflammation i tandköttet och hjälper till att förebygga paradontit (tandlossning).

Ultraljudet tränger ner 1,2 cm i vävnaden och ner i eventuella tandköttsfickor, som är en grogrund för bakterier. Ultraljudstandborsten är ett komplement till regelbundna tandkontroller hos veterinär. Om hunden har tandsten kan man boka en intensivbehandling. Beroende på hur mycket, kan man behöva en eller fler intensivbehandlingar. Efter dessa, eller för hundar som ännu inte fått tandsten kan man få underhållsbehandlingar. Hur ofta beror på hur lätt din hund har att få tandsten.

Första besöket Om din hund inte är mycket van vid tandborstning och hantering av andra människor så bokar du ett prova-på besök första gången. Då håller vi på i ca 15-20 min och du får tips om hur du kan träna din hund så det går lättare med tandborstningen hemma. 275:-

Intensivbehandling Har hunden tandsten bokar man sedan lite längre behandlingstid. Besöken är då ca
50-60 minuter långa och kan behöva upprepas upp till 2-5 ggr beroende på munnens status och hundens vana vid samarbete. 595:-

Underhållsbehandling (ca 20-30 min) En frisk mun utan tandsten. Rekommenderas var 6-8 vecka 295:- Underhållsbehandling: Har hunden en frisk, ren mun utan tandsten räcker det med en kortare underhållsbehandling som tar ca 20-30 min. Normalt är att det räcker med att göra en underhållsbehandling var 6-8e vecka för att hålla munnen i gott skick men det beror på hur lätt den får plack och hur mycket man sköter tänderna hemma 325:-

Välkommen att höra av dig vid frågor eller för tidsbokning!

Viktigt att tänka på är att jag inte ställer några veterinära diagnoser och att du som hundägare är ytterst ansvarig för din hunds tänder. Jag berättar för dig vad jag ser när jag borstar men det kan finnas saker som jag inte ser så du bör alltid vara uppmärksam på din hunds andedräkt och beteende kring mat och munnen. Gå på regelbundna tandkontroller hos din veterinär med din hund.